24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘέμα δεν είναι πως, αλλά γιατί βρέθηκε θετικός ο Πατούλης

Θέμα δεν είναι πως, αλλά γιατί βρέθηκε θετικός ο Πατούλης

Το πώς κόλλησε τον ιό ο κος Πατούλης το δήλωσε ο ίδιος όταν δήμαρχος (για τους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ είναι γνωστός εδώ και εδώ) επισκέφτηκε το γραφείο του Περιφερειάρχη χωρίς ως φαίνεται να τηρεί σχολαστικά τους κανόνες προφύλαξης και εκ των υστέρων διαγνώστηκε θετικός στο covid 19 σε τεστ που υποβλήθηκε.

Ερώτημα παραμένει το γιατί κόλλησε τον κορωνοϊό, τόσο ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης όσο κι ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας. Κι αυτό το γιατί, στοιχειώνει επειδή ο εν λόγω δήμαρχος ως φαίνεται ανήκει στους αρνητές επικινδυνότητας της κατάστασης. Κάτι που άφησε να εννοηθεί ο κος Πατούλης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα, σε επικοινωνία του με εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπου μίλησε για αρνητές, όταν είχε ήδη αναφέρει πως κόλλησε τον ιό από δήμαρχο που τον επισκέφτηκε.

Εν τούτοις πρέπει να επισημανθεί ότι ο κος Πατούλης, αν και άριστος γνώστης της κατάστασης ως γιατρός, δεν διαφύλαξε επαρκώς τον προσωπικό του χώρο, όπως εκ του αποτελέσματος προκύπτει.

Ερωτήματα:

1ον: Φορούσαν μάσκα οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη;

2ον: Αν όχι γιατί; (Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας Πατούλης και Πέππας πάντα φορούν μάσκες όταν δέχονται επισκέπτη)

3ον: Δέχτηκαν την είσοδο του δημάρχου χωρίς να φορά μάσκα, παραβιάζοντας κατάφορα τα μέτρα προστασίας;

4ον: Υπάρχει κατάλληλος εξαερισμός στο γραφείο του Περιφερειάρχη;

5ον: Αν ο κος Πατούλης γνώριζε ότι ο δήμαρχος είναι αρνητής covid 19, γιατί δεν έκανε τουλάχιστον φυσικό εξαερισμό του χώρου μετά την αποχώρηση του δημάρχου, πριν βγάλουν τις μάσκες ο ίδιος κι ο κος Πέππας;

Εύλογα ερωτήματα που πολλοί μπορεί να θεωρήσουν υπερβολικά, αλλά αν είχε διασφαλιστεί στο 100% η υγειονομική προστασία ενάντια στον ιό, δεν θα υπήρχε το κακό αποτέλεσμα.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα