21.8 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ελληνικού ξεστολίστηκε & τα στολίδια του (έλατα) μοιράστηκαν...

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ελληνικού ξεστολίστηκε & τα στολίδια του (έλατα) μοιράστηκαν σε δήμους-μέλη ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) εξασφάλισε μεγάλα έλατα, έπειτα από την ευγενική χορηγία της εταιρίας Lamda Development. Τα έλατα αυτά τα διένειμε στους Δήμους – Μέλη του, τα οποία θα βρουν μια νέα κατοικία και θα κοσμήσουν τους Δήμους του Πεντελικού ομορφαίνοντας την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

Τα έλατα αυτά συνέθεσαν τις ημέρες των εορτών το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του The Ellinikon Experience Park του Ελληνικού. Το Exprerience Park που αποτελεί μέρους του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού στο χώρου του ιστορικού Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, είναι το πρώτο από μια σειρά έργων αφιερωμένων στο στόχο μίας σύγχρονης πόλης, φιλικής προς το περιβάλλον, κάνοντας καλύτερη τη ζωή όλων των πολιτών ανεξάρτητα από την κοινότητα στην οποία ανήκουν.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Μετά από  συγκεκριμένες συνεννοήσεις ο  Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού εξασφάλισε  μεγάλα έλατα, τα οποία διανείμαμε ισομερώς  στους Δήμους – Μέλη μας  προκειμένου να φυτευτούν σε κατάλληλα σημεία που θα επιλεγούν από τους Δήμους – Μέλη μας .

Θα ήθελα να εκφράσω τις  θερμότατες ευχαριστίες μας στην εταιρία Lamda Development για την ευγενική της χορηγία».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα