17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤο Κ.Υ. Ραφήνας στο επίκεντρο συζήτησης δημάρχου Ρ-Π και εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ

Το Κ.Υ. Ραφήνας στο επίκεντρο συζήτησης δημάρχου Ρ-Π και εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το ΚΥ Ραφήνας

Δελτίο τύπου δήμου ραφήνας-Πικερμίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς είχε διευρυμένη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τους βουλευτές Δώρα Αυγέρη, Χρήστο Σπίρτζη και Παύλο Πολάκη με βασικό θέμα την απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας.

Ο κ. Μπουρνούς αφού ευχαρίστησε τους βουλευτές ανέλυσε διεξοδικά τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής προς την κατεύθυνση στήριξης της πρωτοβάθμιας δομής Υγείας (ΚΥ Ραφήνας), με χαρακτηριστικότερη παρέμβαση την κοινή επιστολή – κραυγή αγωνίας με τον κ. Πέτρο Φίλιππου (Δημάρχου Σαρωνικού) προς το Υπ. Υγείας και την πρώτη ΥΠΕ, για την υποστελέχωση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πάγια και σταθερή θέση του Δήμου για την κατασκευή νοσοκομείου στην Αν. Αττική στο συγκεκριμένο χώρο, ανεξαρτήτως πηγής χρηματοδότησης.

Από την πλευρά τους οι βουλευτές οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα επίσκεψη στο ΚΥ Ραφήνας μετέφεραν στον κ. Μπουρνούς την αμέριστη συμπαράσταση στην πρωτοβουλία με τον κ. Φιλίππου, ο οποίος παραβρέθηκε στη συνάντηση, για την ενίσχυση των ΚΥ Ραφήνας και Καλυβίων ενώ αναφέρθηκαν και στην αναγκαιότητα κατασκευής νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε και το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο καθώς επίσης και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για την πλήρη αποκατάσταση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας αλλά και την ανάπλαση ολόκληρης της πυρόπληκτης περιοχής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα