20.5 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤύποις(?) υπάρχει το Συμβούλιο της Κοινότητας Πικερμίου

Τύποις(?) υπάρχει το Συμβούλιο της Κοινότητας Πικερμίου

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε προεκλογικά για τη δράση των Κοινοτικών Συμβουλίων των Καλλικρατικών Δήμων, αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι τύποις υπάρχουν. Στη βάση του δεδομένου αυτού και το Συμβούλιο της Κοινότητας Πικερμίου, παρά τις ελπίδες που υπήρχαν ότι θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην προώθηση χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους Πικερμίου αλλά και των γύρω οικισμών, μεταφέροντάς τα προς την δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, έχουν διαψευστεί πλήρως, με κραυγαλέα την υπόθεση της κοπής μανόλιας και της εγκατάστασης στο σημείο περιπτέρου ανακύκλωσης, όπου το Κ.Σ. δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, αλλά και την πρόσφατη αγνόηση των επιχωματώσεων στη Διώνη.

Σήμερα, εν μέσω πανδημίας, η λειτουργία του Κ.Σ. Πικερμίου έχει ατονήσει ακόμα περισσότερο, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις Κοινοτικών Συμβούλων, με έγγραφες αναφορές προς τον Πρόεδρο. Πρόσφατες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως, αφού ο Πρόεδρος αγνοεί θέματα που τίθενται από εναπομείναντες Κοινοτικούς Συμβούλους που θέλουν να πιστεύουν ότι το Κ.Σ. έχει λόγο ύπαρξης και περνά ανώδυνα θέματα διά περιφοράς επικαλούμενος την πανδημία.

Σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, σε έγγραφη διαμαρτυρία Κοινοτικής Συμβούλου που ζητά οι συνεδριάσεις να γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης – με δεδομένο ότι υπάρχει σχετική πλατφόρμα προς τούτο – ο πρόεδρος αγνοώντας την υπόδειξη της, ζητά απολογισμό των δικών της ενεργειών ως υπεύθυνης δραστηριοτήτων που της έχουν ανατεθεί απαντώντας του ότι «Είμαι λοιπόν στην διάθεσή σας, μόλις συγκαλέσετε κανονική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να σας εκθέσω αναλυτικά όλες μου τις προσπάθειες…»

Υπ’ αυτές τις συνθήκες διάχυτη είναι η απογοήτευση για την λειτουργία του Κ.Σ. τόσο μεταξύ των συμβούλων όσο και των κατοίκων της περιοχής.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα