33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΒασιλόπουλος προς Μπουρνούς: «Ραντεβού στις κάλπες του 2023 και τότε θα δείτε...

Βασιλόπουλος προς Μπουρνούς: «Ραντεβού στις κάλπες του 2023 και τότε θα δείτε ποιον εμπιστεύονται οι πολίτες».

Φουντώνει η αντιπαράθεση μεταξύ Βασιλόπουλου – Μπουρνούς με επίκεντρο τις αναλήθειες του δεύτερου που κάθε τόσο αποκαλύπτονται, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας ένεκα του ότι δεν υπήρχε αντιπολιτευτικός λόγος. Απ’ τη στιγμή που ο κος Βασιλόπουλος βγήκε δυνατά στο προσκήνιο της τοπικής δημοτικής σκηνής, δεν αφήνει τίποτα να πέσει χάμω, με αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση να σηκώνει το γάντι του κου Μπουρνούς.

Αυτή τη φορά ο Μπουρνούς «έπιασε» δήθεν ψευδόμενο τον κο Βασιλόπουλο όταν σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο FB επεσήμανε το γεγονός ότι ο κος Μπουρνούς είχε την προεκλογική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Αμυνόμενος – αλήθεια γιατί; – ο κος Μπουρνούς σε δήλωσή του λέει: « Όταν κάποιος διαπιστώνει ότι δεν του βγαίνουν τα νούμερα και ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών, επιστρατεύει το ψεύδος», για να πάρει την τεκμηριωμένη, όπως πάντα, απάντηση του κου Βασιλοπουλου:

«Κύριε Μπουρνούς και ζητήσατε και λάβατε και απαρνηθήκατε ότι λάβατε στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή.
Ο άνθρωπος που κυβερνά τον Δήμο μας με το ψέμα και τους καθημερινούς πολιτικούς ελιγμούς, το έχει ως πρώτο επιχείρημα ότι κάποιος πολιτικός του αντίπαλος ψεύδεται.
Για άλλη μία φορά ο κ. Μπουρνούς επειδή προφανώς αδυνατεί να απαντήσει επί της ουσίας στην επίμαχη φράση ότι «αποτελούσε δημόσια κομματική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2019», καταφεύγει στο να πει ότι ψεύδομαι.
Βέβαια, δυστυχώς για εκείνον, υπάρχουν αρχεία στο internet γιατί το 2019 δεν είναι τόσο παλαιά ημερομηνία, για να μπορέσουν όλοι να διαπιστώσουν ποιος ψεύδεται και ποιος λέει αλήθεια, αρκεί να ανατρέξουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ (https://www.syriza.gr/article/id/81097/SYRIZA:-Agwnas-gia-thn-enischysh-ths-Topikhs-Aytodioikhshs-me-ischyres-programmatikes-symmachies-kai-oysiastikh-symmetochh-twn-politwn.html) όπου αναφέρονται για όλη την Ελλάδα οι δημοτικές παρατάξεις και τα άτομα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν οι πολίτες.
Δεν είναι κακό κ. Μπουρνούς ούτε ότι ζητήσατε, ούτε ότι λάβατε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως πολύ κακό «πριν αλέκτωρ λαλήσει» να απαρνείστε κατηγορηματικά τη στήριξη και τη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι επιλογές δεν είναι ντροπή, όμως η συμπεριφορά σας και τα επαναλαμβανόμενα ψέματα είναι και ντροπή και κατρακύλα. Ραντεβού στις κάλπες του 2023 και τότε θα δείτε ποιον εμπιστεύονται οι πολίτες.
Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα