24.1 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων έλαβε χώρα η ορκωμοσία των μελών του 2ου αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και υπογράφηκε, όπως προβλέπεται, από τους αιρετούς εκπροσώπους το πρωτόκολλο ορκωμοσίας στις 27/08/14.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Γλέζος και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χ. Γιαταγάνα, Β. Οικονόμου, οι Δήμαρχοι: Αθηναίων- Γ. Καμίνης, Πειραιά- Γ. Μώραλης, Αιγάλεω –Δ. Μπίρμπας, Μαραθώνα- Ηλ. Ψηνάκης, Κρωπίας- Δ. Κιούσης, Ν. Φιλαδέλφειας- Ά. Βασιλόπουλος, Βύρωνα- Ά. Κατωπόδης, Μάνδρας-Ειδυλλίας- Γ. Δρίκος, Μοσχάτου-Ταύρου- Α. Ευθυμίου, Παλλήνης- Θ. Ζούτσος, Νίκαιας-Ρέντη- Γ. Ιωακειμίδης, Αγίας Βαρβάρας- Γ. Καπλάνης, Μεταμόρφωσης- Μ. Καρπέτας,  Γαλατσίου- Γ. Μαρκόπουλος, Ασπροπύργου- Ν. Μελετίου, Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, Φυλής- Χ. Παππούς, Αμαρουσίου- Γ. Πατούλης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού- Ν. Σαράντης, Νέας Σμύρνης- Στ. Τζουλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής- Δ. Μπουραΐμης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων- Γ. Σακκελαρίδης.

Ακόμα παρέστησαν: ο Διπλωματικός Διευθυντής του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Μπίτσιος, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Ν. Φώσκολος, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Ορθόδοξων Αρμενίων Α. Αβακιάν, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Π. Καρβούνης, ο καθηγητής και εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου Σπ. Φλογαΐτης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Β. Ανεμοδουρά, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στρ. Παραδιάς, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης, η Πρόεδρος των Special Olympics Γ. Δεσποτοπούλου, η Πρόεδρος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Δ. Αλμπάνη, η Πρόεδρος του Ιδρύματος «Το σπίτι του Ηθοποιού» Ά. Φόνσου, Πρέσβεις, εκπρόσωποι Οργανισμών, Επιμελητηρίων, Συλλόγων και άλλων Αρχών και Φορέων, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Ευ. Μεϊμαράκης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές της Κυβέρνησης.  

 

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα