Και ΝΕΑ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Σκακιστική μας Ομάδα, την τρίτη συνεχόμενη, και βρίσκεται στην κορυφή του Α΄ Ομίλου της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής με 6 βαθμούς και αήττητη!
Την Κυριακή 31/1/2016 επιβλήθηκε εκτός έδρας της ισχυρής ομάδας της “ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ”, με σκορ 4 – 3,5.
Συντελεστές της μεγάλης αυτής νίκης ήταν οι μικρότεροι σε ηλικία σκακιστές μας, ενώ και οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους είχαν πολύ καλή απόδοση.
Τις 4 νίκες πέτυχαν οι Νίκος και Βίκτορας Παπαζαχαρίου από τις σκακιέρες των ενηλίκων και οι Γιώργος Κορδιστός και Αντώνης Ξυλόκοτας από τις σκακιέρες των εφήβων.
Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς 4 βασικούς παίκτες!
Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, ευχόμαστε συνέχεια στη μεγάλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε !
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” αντιμετωπίζει την δυνατή ομάδα του ”Σ.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ”, με την οποία ισοβαθμεί, στο ντέρμπι κορυφής του Ομίλου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χώρο των ΚΑΠΗ της Πεύκης, Ρήγα Φεραίου 9, στις 10: 30 π.μ..





