18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

Υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου η σύμβαση ανάθεσης για την ανακατασκευή της γέφυρας της Λεωφόρου Σπάτων προϋπολογισμού 800.000€ (με ΦΠΑ).

Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη γέφυρα είναι ανεπαρκής για τη ροή των υδάτων του ρέματος Ραφήνας και συνήθως με κάθε δυνατή βροχή το σημείο αυτό πλημμυρίζει. Ήδη από το 2012 κατέστη ετοιμόρροπη με αποτέλεσμα για πολύ μεγάλο διάστημα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Σπάτων, δημιουργώντας σημαντική αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Την Παρασκευή 31/10/2014 μετέβη στον χώρο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου συνοδευόμενος από τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννη Ασπρουλάκη και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση των αναδόχων στο έργο. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι απαραίτητες προεργασίες (μετατόπιση δικτύων ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κτλ.) για να μπορέσει να γίνει η υλοποίηση του έργου.

Το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής του έργου είναι τέσσερις (4) μήνες και η χρηματοδότησή του γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα