16.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ...

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ Σ.Α. ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Την απόλυτη εξουσία χρήσης και δωρεάν παραχώρησης των γηπέδων στους αθλούμενους δημότες, βάση του πλαισίου υλοποίησης κοινωνικού αθλητισμού των Δημοτών Ραφήνας-Πικερμίου, παραχώρησε ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Ραφήνας-Πικερμίου, στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Ραφήνας (Σ.Α.Ρ.), με τον οποίο θα πρέπει να επικοινωνούν οι δημότες του Καλλικρατικού δήμου για την ως άνω χρήση.  

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παραγνωρίζεται το γεγονός ύπαρξης και άλλων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω αθλητικό κομμάτι και με τον τρόπο αυτό αποκόπτονται απ’ τη επαφή με πολίτες-αθλητές.

Αξιοσημείωτο ότι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ είναι συγχρόνως πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Καλλιτεχνούπολης, που διατηρεί ενεργό τμήμα καλαθοσφαίρισης, συναίνεσε την ευνοϊκή μεταχείριση του Σ.Α.Ρ., παραχωρώντας μια τόσο ουσιαστική αρμοδιότητα του ΔΟΠΑΠ.   

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΠ:  

«Σας ενημερώνουμε ότι υπογράφηκε ο κανονισμός λειτουργίας που  ρυθμίζει τα θέματα διαχείρισης και  χρήσης των 5 γηπέδων Αντισφαίρισης στη θέση ΟΧΥΡΟ Ραφήνας, με συμβαλλόμενα μέρη τον ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ και τον ΔΟΠΑΠ. Ειδικότερα, για τους Δημότες  θα διατίθενται μέσω του ΣΑΡ τρία από τα πέντε γήπεδα καθημερινές 09.00-15.00 και Σαββατοκύριακο 09.00-22.00 στο πλαίσιο  υλοποίησης κοινωνικού αθλητισμού των Δημοτών Ραφήνας-Πικερμίου.  

Ο Σ.Α.Ρ. υποχρεούται να τηρεί αναλυτική ανά ημέρα και μήνα λίστα των αθλουμένων που κάνουν χρήση των  γηπέδων καθώς και υποβολής της ανά μήνα στο ΔΟΠΑΠ. Για το λόγο αυτό η κράτηση των γηπέδων θα γίνεται μέσω τηλεφώνου στη Γραμματεία Σ.Α.Ρ.  22940-26418 το απόγευμα της προηγουμένης ημέρας και κατά τις ώρες λειτουργίας της  και συγκεκριμένα από ώρα 17:00 έως 21:00. Ειδικότερα, για το Σαββατοκύριακο οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται ως ανωτέρω μέχρι την Παρασκευή. To άνοιγμα και κλείσιμο των γηπέδων θα γίνεται από αρμόδιο προσωπικό του ΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ που θα τηρεί το σχετικό αρχείο εισερχόμενων παικτών στα γήπεδα, με καταγραφή ονοματεπωνύμου, ημερομηνίας και ώρας προσέλευσης και θα υποβάλλεται μηνιαία στο ΔΟΠΑΠ.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα ή διευκρίνιση περί των ανωτέρω τηλ. 22940 23221

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Λεωφ. Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης (θέση Σκαλοπάτι) 
τηλ.: 22940 23221

http://www.dopap-rp.gr

e-mail: [email protected]

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα