19.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ GALA ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ GALA ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Το κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας γέμισε, κάποιοι κάθονταν ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας-Πικερμίου! 

Η εκδήλωση αφορούσε το Gala Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής δηλαδή τις αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής του Συλλόγου, ενώ το άλλο κομμάτι, οι παλαιστές επιφυλάσσονται να παρουσιαστούν σε  μια εξίσου φαντασμαγορική επίδειξη προς το καλοκαίρι σε εναλλακτικό χώρο.

Τα κορίτσια με τον αέρα πλέον μιας ομάδας με στόχο πρωταθλήτριας, σαφώς βελτιωμένες μας έδειξαν πως τα Καλά Χριστούγεννα είναι για αυτές μόνο Ρυθμικά Χριστούγεννα, αφού οι ώρες που αφιερώνουν για προπονήσεις, καλύπτουν πλέον σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Οι μικρότερες αθλήτριες με το νάζι αλλά και το τρακ του πρωτάρη, μας έδειξαν ότι η ρυθμική στη Ραφήνα έχει μέλλον ακόμα πιο φωτεινό, πράγμα που φάνηκε να αντιλαμβάνεται κι ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης με το ενθουσιώδες χειροκρότημά του, αναγνωρίζοντας ίσως ότι το μέλλον αυτό εξαρτάται κι απ’ τον ίδιο.

Τον Δήμαρχο κ. Πιστικίδη συνόδευαν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας και ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο ανεξάρτητος Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, η Δ.Σ. Μαίρη Τσέρμου και ο πολιτευτής Αττικής των Ανεξάρτητων Έλληνων Σταύρος Πετρόπουλος.

Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα και τις ευχές του για Καλή Επιτυχία, καθώς ήταν αδύνατο να παρευρεθεί.

Ενθουσιασμένοι απ’ το αποτέλεσμα, αθλήτριες και προπονητές, γονείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το 2014 με την τελευταία αυτή εκδήλωση, αντάλλαξαν ευχές με κυρίαρχη σε όλα τα στόματα: “Και του χρόνου στην καινούρια μας στέγη!”

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα