22.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ κ ΔΗΜΑΡΧΟ, κκ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ κ ΔΗΜΑΡΧΟ, κκ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2014 (αρ.απόφ.Ο.Ε.435/2014).
  2. Λήψη απόφασης περί ορισμού διαχειριστών κίνησης τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
  3. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αμοιβής του Δικηγόρου Αθηνών κ. Ζυγούρη Παναγιώτη του Κων/νου, Νομικό Σύμβουλο της Κ.Ε.Δ.Ε., με ΑΜ.6216 ΔΣΑ, για σύνταξη γνωμοδότησης που αφορά τα τέλη ύδρευσης για τα έτη 2012 και 2013.
  4. Λήψη απόφασης περί καθορισμού του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) προς υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.,  για την εκτέλεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ».
  6. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του υπ΄αριθμ.πρωτ.33236/27-08-2013 συμφωνητικού που αφορά τη συντήρηση ανελκυστήρων Δημοτικών Καταστημάτων και Παιδικών Σταθμών.
  7. Λήψη απόφασης περί κατανομής ποσού 33.349,55€ από 3η ΚΑΠ έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών κλπ. αναγκών των σχολείων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου.
  8. Λήψη απόφασης για ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ”».
  9. Λήψη απόφασης για ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος “Η ΑΡΤΕΜΙΣ”».
  10. Λήψη απόφασης περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
    1. Λήψη απόφασης περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
    2. Λήψη απόφασης περί εκλογής δύο (2) αιρετών μελών αντιπροσώπων του Δήμου για το Δ.Σ. του Συνδέσμου για την ανάπλαση του περιβάλλοντος της περιοχής του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.).
    3. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων, για το έτος 2015.
    4. Λήψη απόφασης περί ορισμού Δημοτικού Συμβούλου ως εκπροσώπου του Δήμου στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της «ΑΤΤΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Α.Ε.».
    5. Λήψη απόφασης για τον ορισμό του Προέδρου και του εκπροσώπου των Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
    6. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή κατάρτισης ετήσιου μητρώου Αρρένων Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  

ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα