19.9 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Τρόφιμα και φάρμακα για οικονομικά αδύναμες οικογένειες και πολίτες, οργανώνει -για δεύτερη φορά αυτόν το μήνα- ο Δήμος Παιανίας, την ερχόμενη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου.

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην κεντρική πλατεία της Παιανίας και στο παλαιό δημαρχείο Γλυκών Νερών (Λ. Λαυρίου & Κορυτσάς).

Τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι τυποποιημένα και μακράς διάρκειας, όπως γάλα, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, κ.ά. ενώ τα φάρμακα μπορεί να τα έχουμε σπίτι μας -αρκεί να μην είναι ληγμένα- ή να αγοράσουμε φάρμακα ευρέως φάσματος από το φαρμακείο και να τα προσφέρουμε.

Η προσπάθεια συλλογής τροφίμων οργανώνεται από τον δήμο Παιανίας, τον Φορέα Κοινωνικής πολιτικής Προστασίας και Παιδείας του Δήμου, συλλόγους γονέων & κηδεμόνων, πολιτιστικούς, αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς καθώς και ενορίες των πόλεων μας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δράση συγκέντρωσης τροφίμων αυτόν τον μήνα, έγινε με πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής, το Σάββατο,6  Δεκεμβρίου με τη συνδρομή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών του δήμου μας και στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στη μαζική ανταπόκριση των κατοίκων.”

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα