20.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΑΔ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠ’ ΤΟ "PHYSIO KLEITSAKIS"

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΑΔ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠ’ ΤΟ “PHYSIO KLEITSAKIS”

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου  (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ , ανακοινώνει την έναρξη  της συνεργασίας του συλλόγου , με το υπερσύγχρονο κέντρο φυσιοθεραπείας “physio kleitsakis”  (Ρήγα Φεραίου 8, Άνοιξη).

Ο Δημήτρης Κλειτσάκης και το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου φυσικοθεραπείας, αναλαμβάνουν  δωρεάν την ιατρική κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των ακαδημιών  του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου για τα επόμενα 2 χρόνια και επιπλέον, στο πλαίσιο  της συνεργασίας με τον ΑΣΑΔ, προσφέρουν ειδικές τιμές στους αθλητές αλλά και στους γονείς τους, για την θεραπεία και αποκατάσταση πληθώρας παθήσεων και τραυματισμών με τα πλέον υπερσύγχρονα μέσα.

Αναφερόμενος στην συνεργασία με το “Κέντρο Φυσιοθεραπείας Κλειτσάκη”, ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ, Μάριος Λουκάτος εκφράζει τις ευχαριστίες του συλλόγου  προς τον κ. Κλειτσακη για την ευγενική προσφορά και υποστήριξη του,  στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής.

Ο κ. Κλειτσακης διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κέντρο του, θα βρίσκονται διαρκώς αρωγοί στο έργο του συλλόγου, συμβάλλοντας και ενθαρρύνοντας τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό με τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα