15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Περισσότερες από πενήντα (50) μεγάλες σακούλες με σκουπίδια και ξερά χόρτα μαζεύτηκαν από την εθελοντική Πρωτοβουλία Πολιτών στο χώρο του Παλαιού Σταθμού Μαρκοπούλου, το Σάββατο 23 Μαϊου 2015.

Στον τρίωρο αυτό εθελοντικό καθαρισμό, συμμετείχαν τριάντα πέντε (35) άτομα, που η αγάπη τους για την πόλη και το περιβάλλον, τους ώθησε να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους, για να καθαρίσουν τον ιστορικό χώρο του Σταθμού από σκουπίδια, να αποψιλώσουν τα ξερά χόρτα και να επισκευάσουν την παιδική χαρά! Στο τέλος της δράσης, απορριμματοφόρα του Δήμου Μαρκοπούλου, περισύλλεξαν τις σακούλες.

Την πρωτοβουλία στήριξε η “Συντροφιά των Μεσογείων, στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού “Άνθρωπος & Περιβάλλον – Μέλη της ίδιας Δημιουργίας”.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει την Πρωτοβουλία Πολιτών και όσους συμμετείχαν, για την εθελοντική αυτή δράση, που αποδεικνύει έμπρακτα, τόσο την αγάπη τους για τον τόπο μας, όσο και για τις ιστορικές του γειτονιές και αξιοθέατα και θα συνεχίζει να στηρίζει αντίστοιχες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Ευχόμαστε η κίνηση αυτή, να βρει άξιους μιμητές!

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα