24.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ RAFTING ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΥΣΙΟ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ RAFTING ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΥΣΙΟ

H «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» και o Αθλητικός Όμιλος «Νίκη Κερατέας» σας προσκαλούν σε μια μονοήμερη εκδρομή για RAFTING στον ποταμό Λούσιο την Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Μετά το Rafting θα ακολουθήσει μεσημεριανό γεύμα και περιήγηση στη Δημητσάνα. 

Η κατάβαση rafting ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου στον ποταμό Λούσιο. Ακούγοντας τα παραγγέλματα του οδηγού κωπηλατούμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού μέσα σε ένα τούνελ από φυτά και δέντρα. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία καθ όλη τη διάρκεια του rafting. Ο Λούσιος ποταμός εκβάλλει στον Αλφειό όπου και συνεχίζουμε το rafting σε ακόμα πιο εντυπωσιακά περάσματα για να σταματήσουμε λίγο πριν το φαράγγι του Αλφειού στην ιστορική πετρόχτιστη γέφυρα του Κούκου.

Για το Rafting:

  • Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα μας προστατεύσει από το κρύο όπως ειδική ισοθερμική στολή neoprene, καλτσάκια από το ίδιο υλικό και αδιάβροχο, καθώς επίσης σωσίβιο, κράνος, κουπί και φυσικά το σκάφος καθώς και επαγγελματίες οδηγούς ποταμού, θα μας τα διαθέσουν εκεί.
  • Εμείς είναι απαραίτητο να έχουμε μαζί μας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα βραχούν, μαγιό η δεύτερο ζευγάρι εσώρουχα και μία πετσέτα.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η γνώση κολύμβησης.
  • Η διάρκεια της δραστηριότητας είναι 2 ώρες περίπου και συνολικά με το χρόνο προετοιμασίας 4 ώρες.

Σχετικά με το μεσημεριανό γεύμα, θα έχουμε συνεννοηθεί με ταβέρνα στη Δημητσάνα να μας περιμένει μετά το rafting . Το γεύμα στην ταβέρνα είναι προαιρετικό, για όποιον επιθυμεί, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να το δηλώσετε όταν θα κάνετε κράτηση θέσης.

  • Το κόστος συμμετοχής στην περιπέτεια είναι 60€ και περιλαμβάνει το εισιτήριο του πούλμαν και τη συμμετοχή στο rafting.
  • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Πληροφορίες για κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 6955060365, 6984614675
  • Αναχώρηση από το Δημοτικό χώρο στάθμευσης Κερατέας το Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα: 6:30 π.μ.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα