22.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στη πολιτιστική ζωή του Πικερμίου, ετοίμασε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος, στο χώρο των εικαστικών τεχνών.

Στα πλαίσια αυτά ο σύλλογος απευθύνει κάλεσμα στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις έξι το απόγευμα, που φιλοξενείται σε χώρο που παραχωρήθηκε προς τούτο απ’ τον κ. Θανάση Αδαμόπουλο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, στο Εμπορικό Κέντρο Πικερμίου, Λεωφ. Μαραθώνος 27.

Όλα τα έργα φιλοτεχνήθηκαν από τις συμμετέχουσες στο τμήμα ζωγραφικής του ΠΣΠ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Μπίλλιος, η γραμματέας Έφη Μάτσου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ερασιτέχνες ζωγράφοι, περιμένουν με χαρά τους εραστές της τέχνης, για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικές με το αντικείμενο της έκθεσης.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, είναι από τις 10 έως τις 12 το πρωί και από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του προέδρου Παν.Μπίλλιου 6974881316 και της Γ.Γ. Έφης Μάτσου 6974416479

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα