16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠ’ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ...

ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠ’ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ / ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Τη πρώτη εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει η νέα δημοτική αρχή Παιανίας. Στη προσπάθεια αυτή πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρουν το ειδικευμένο προσωπικό  του συνεργείου αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Προς τούτο πρόσκληση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους κατοίκους Παιανίας & Γλυκών Νερών απευθύνει η δημοτική αρχή, που την Κυριακή (30/11) από τις 09:00 έως τις 13:00 οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου (Μ. Παπακωνσταντίνου 1)

Η δημοτική τράπεζα αίματος η οποία δημιουργείται από τους εθελοντές αιμοδότες, χρησιμεύει σε περιπτώσεις που κάποιος, σε Παιανία και Γλυκά Νερά, έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Για πολλούς ανθρώπους ανάμεσά μας και μονό η ιδέα να δώσουν αίμα προκαλεί  φόβο. Δεν χρειάζεται ανησυχία! Οι εξειδικευμένοι νοσηλευτές του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, θα φροντίσουν ώστε αυτή η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και η ικανοποίηση ότι το αίμα που δίνουμε σώζει μια ζωή μας γεμίζει ικανοποίηση.

Ας έχουμε στο νου μας ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες όμως, είμαστε όλοι. Η ανάγκη για αίμα των ανθρώπων που το χρειάζονται, δεν περιμένει ποτέ. Αφορά εσένα, αφορά όλους μας.

Δέκα λεπτά προσφοράς ζωής δεν βγάζουν κανένα από το πρόγραμμά του, δεν πάνε πίσω τις δουλειές, δεν χαλούν τις διακοπές. Αντίθετα, η προσφορά κάθε εθελοντή αιμοδότη αποδεικνύει τη θέλησή του να συμμετάσχει σε μια κοινή προσπάθεια. Δεν υπάρχουν αρμόδιοι, είμαστε όλοι υπεύθυνοι.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα