28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Η ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Δήμου μας για την οριστική απόφαση της εταιρείας Α.Π.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (του Ομίλου AVMap) να διακόψει τη συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και συνεπώς τη λειτουργία του “BarBQ Grill Αρετούσα”.

Έτσι, από αυτή την Παρασκευή και μέχρι η διοίκηση του ΔΟΠΑΠ να βρει νέο πλειοδότη που να αναλάβει να τη λειτουργία του χώρου, η Αρετούσα θα παραμένει κλειστή.

Η ξαφνική αυτή διακοπή λειτουργίας οφείλεται σε μονομερή καταγγελία της σύμβασης από πλευράς της εταιρείας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΔΟΠΑΠ και είναι αποτέλεσμα της επιδεικτικά αυστηρού ύφους επιστολής που έλαβε η εταιρεία από τον ΔΟΠΑΠ. Προς ενημέρωση σας και επειδή δεν θέλουμε να αφήσουμε χώρο σε κακοπροαίερετες συζητήσεις που ήδη ξεκίνησαν να γίνονται, δημοσιοποιούμε την επιστολή του ΔΟΠΑΠ και την απάντηση της εταιρείας μας.

Ζητούμε, από τους κατοίκους, ιδιαίτερα της περιοχής της Καλλιτεχνούπολης, συγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί ο νέος “ένοικος” και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ακόμα καλύτερο από αυτό που φτιάξαμε εμείς, γιατί ο χώρος πραγματικά το αξίζει. 

Εκ της διευθύνσεως

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα