21 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αρτέμιδος  βρέθηκε χθες το πρωί ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Μάρκου, ημέρα του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και  απευθυνόμενος στους μαθητές είπε :

«Σε  δύο χρόνια όλοι εσείς θα είστε ακαδημαϊκοί πολίτες και θέλω να ξέρετε ότι η εισαγωγή σας στα Πανεπιστήμια δεν είναι το μοναδικό εισιτήριο για την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Το σημαντικότερο όλων είναι να διαμορφώσετε  έναν καλό χαρακτήρα και να έχετε όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Η πολιτεία μας έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος, τα σχολεία, τα σπίτια μας αλλά όλοι μαζί θα υπερπηδήσουμε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Με πάθος, αγάπη και φαντασία όλα θα τα καταφέρουμε.

Θέλω να ξέρετε ότι η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε σπουδαίο ή μη θέμα για να το συζητήσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση.

Σας εύχομαι ολόψυχα μια δημιουργική χρονιά».

Ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του προχώρησαν στο διάστημα που προηγήθηκε στην υλοποίηση όλων των απαραίτητων εργασιών στα σχολικά κτίρια, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στις πόλεις μας θα λειτουργούν τα δημόσια σχολεία όπως αξίζει στους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους.

Όραμα και φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής είναι να αποκτήσει ο Δήμος μας ολοκληρωμένες σχολικές υποδομές που θα καλύπτουν όλες τις σύγχρονες εκπαιδευτικές προδιαγραφές. Με οδηγό αυτό το όραμα κι αυτή τη φιλοσοφία η Δημοτική αρχή θα εργαστεί και αυτή τη χρονιά παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τους περιορισμένους διατιθέμενους πόρους από την πολιτεία.

Με πείσμα, επιμονή και όρεξη για δουλειά θα προσπεράσουμε όλα τα εμπόδια.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα