19.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ/ΕΜΠΟΡΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ/ΕΜΠΟΡΟΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Έντονη δραστηριότητα παρουσιάζει η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών – Εμπόρων Ραφήνας με πλείστες όσες εκδηλώσεις και με την παρουσία του Προέδρου και της Γραμματέα σε όλες τις δημοτικές εκδηλώσεις.

Χτες η Ένωση έκοψε τη πίτα της και ως εκ τούτου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Ένωσης επαγγελματοβιοτεχνών – εμπόρων αλλά και τους προσκεκλημένους:
το Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, το τ. Δήμαρχο και νυν Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Πιστικίδη, τους Αντιδήμαρχους Παναγ. Καλφαντή, Αντ. Παλπατζή, Γ. Χαχολάκη, Σαβ. Αραπκιλή και Δήμητρα Τσεβά, το πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κων. Μώρο, το πρ. Δήμαρχο και πολιτευτή Κυκλάδων με τη Ν.Δ Γιώργο Χριστόπουλο, τους Δημοτικούς Σύμβουλους Δαμιανό Φαφούτη, Χρύσα Βλαχάκη, Γεράσιμο Βουδούρη και Ανδρέα Βασιλόπουλο, τους περιφερειακούς Σύμβουλους Σπ. Πάντζα και Ι. Σμέρο, το Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο, το Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, το πρ. βουλευτή Νίκο Καντερέ, τον τ. Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσα, το πρ. Δημοτικό Σύμβουλο Παύλο Μπατάλη, το Τομεάρχη Αν. Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καραγεωργίου, το Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημ. Κατσουλάκη, τη πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου, τη Δημοσιογράφο Χαρά Ξάνθη, τη Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης Ειρήνη Σαρηκώστα, το τοπικό Σύμβουλο Ραφήνας Βάιο Γερεντέ, τη κα. Μπέκα από την ΔΕΑΑΠ, το Συμπαραστάτη του Δημότη Ραφήνας – Πικερμίου Αντ. Παυλίδη.

Για τυχόν κάποια παράληψη ζητάμε συγνώμη.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα