20.4 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, Η ΠΙΤΑ & ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, Η ΠΙΤΑ & ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Λαυρεωτικής  την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο χώρο του Μηχανουργείου. Εργαζόμενοι και  Αιρετοί  έδωσαν το παρόν  στο  κάλεσμα του Σωματείου!

Τα συγχαρητήρια του  στο Προεδρείο για την άψογη οργάνωση  έδωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, που έκοψε και την παραδοσιακή βασιλόπιτα, ενώ σε κλήρωση που ακολούθησε εργαζόμενοι στο Δήμο κέρδισαν χρηματικά ποσά και ένας τυχερός κέρδισε διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο Δήμαρχος  στο λόγο που απηύθυνε στους εργαζομένους, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

« Τώρα που έγιναν τα έργα υποδομής στο Δήμο μας, προτεραιότητές μας είναι : 

  1. Η κοινωνική πολιτική, να στηρίξουμε το δημότη που μας έχει ανάγκη
  2. Νοικοκύρεμα του Δήμου
  3. Έμφαση στο να έχουμε και να κάνουμε χρήση ίδιων πόρων και να μην εξαρτόμαστε από την κεντρική εξουσία
  4. Τέλος, να ετοιμάσουμε μελέτες, ώστε να απορροφήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προγράμματα από το νέο ΕΣΠΑ, που θα ενισχύσουν την κινητικότητα και την τοπική  οικονομία.

Όλα τα παραπάνω, θα τα πετύχουμε πιο εύκολα αν είμαστε ενωμένοι και αφοσιωμένοι στον σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη και την ανάπτυξη της Λαυρεωτικής.»

Ευχόμαστε ένα εποικοδομητικό 2016 και του χρόνου με υγεία και χαμόγελα σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας και τις οικογένειες τους!!!!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα