17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Η «Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής ΕΚΟ», απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας -Πικερμίου». Η παράταση είναι σε ισχύ μέχρι και τη συμπλήρωση των θέσεων.

Καλούνται να υποβάλλουν αίτηση οι άνεργοι/ες (εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας), οι οποίοι ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω Κατηγορίες Ευάλωτων Ομάδων:

  • Άτομα με αναπηρία (νοητική υστέρηση, προβλήματα αισθητήριων οργάνων,  ψυχική αναπηρία κλπ.).
  • Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.
  • Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα.
  • Άτομα  ευρισκόμενα  σε  κατάσταση  φτώχειας/απειλούμενα  από  φτώχεια (με ετήσιο προσωπικό εισόδημα χαμηλότερο από το εκτιμώμενο από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. όπως ισχύει σήμερα).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν την Αίτηση Συμμετοχής συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα παρακάτω γραφεία από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις προβλεπόμενες ώρες:

  • N.Δ.Δ. «ΤΕΤΡΑΠΟΛΗΣ» Δήμου Μαραθώνος : Λ. Μαραθώνος 196, Νέα Μάκρη, Τ.Κ 19005 (Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης), 1ος Όροφος, Τηλέφωνο: 22940 67630, Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα. Ελένη Χρυσούλα, Ώρες: 13.00-15:00.
  • Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα – Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου: Ανδρούτσου 7, Βαρνάβα, Τηλέφωνο: 22950 97870, Υπεύθυνη Επικοινωνίας : κα Παππά, Ώρες: 09:00-15:00.

Το έργο περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις που αποσκοπούν αφενός στην παροχή εξειδικευμένης γνώσης που θα αποβεί μελλοντικά ωφέλιμη για τους δικαιούχους και αφετέρου την επαγγελματική κατάρτιση και δικτύωση που θα επιτευχθεί μέσω της τριβής τους με την αγορά εργασίας. 

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής ΕΚΟ υλοποιεί την Πράξη «Ολοκληρωμένη Τοπική Δράση για την Κοινωνική και Εργασιακή Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων των Δήμων Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου» της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα