25.1 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, η “Επιτροπή Πυρόπληκτων Ραφήνας- Μαραθώνα” και η “Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ”, θα προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη 11 πμ στο Δήμο Μαραθώνα για τον αποκλεισμό παιδιών πυρόπληκτων από τους παιδικούς σταθμούς, αλλά και για την επιβολή τροφείων στους πυρόπληκτους.

Η προσχολική αγωγή είναι υποχρέωση του κράτους που πρέπει να παρέχεται σε όλα τα παιδιά χωρίς κόστος για την λαϊκή οικογένεια. Ο αποκλεισμός χιλιάδων παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς είναι απαράδεκτος και δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τους γονείς που πρέπει να διεκδικήσουν μαζί με το Εργατικό κίνημα  την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των παιδιών στην προσχολική αγωγή.

Ιδιαίτερα με τους πυρόπληκτους οι αποκλεισμοί παιδιών είναι κάτι που δεν μπορούμε να  επιτρέψουμε. Δεν θα μείνει κανένα παιδί εκτός των δομών. Με αυτή την αποφασιστικότητα θα απαιτήσουμε την Δευτέρα στους αρμόδιους να κάνουν το αυτονόητο. Όσοι πυρόπληκτοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με παιδικούς σταθμούς να είναι την Δευτέρα το πρωί 10:30πμ στο στέκι Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου ( Λεωφόρος Μαραθώνος 33 Αγία Μαρίνα  Ν. Μάκρης) για να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα