21.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, οι συμμετοχές στο Καλοκαιρινό Camp, που διοργανώνεται για ένατη (9η) φορά στην ιστορία του Δήμου μας, με περισσότερα από 320 παιδιά. Και στις δύο εγκαταστάσεις στις οποίες υλοποιείται ταυτόχρονα το καλοκαιρινό πρόγραμμα, παιδιά ηλικίας 5-12 χρονών, χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες, έχουν την ευκαιρία τις εργάσιμες καθημερινές ημέρες, από τις 8.00 μέχρι τις 15.00, να συμμετέχουν σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, όπως Μουσική, Θέατρο, Χορός, Ζωγραφική, Κατασκευές, Παιχνίδια Δημιουργίας & Έκφρασης, Αγγλικά, Δημοσιογραφία, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβος, Ενόργανη, με την καθοδήγηση & επίβλεψη των καθηγητών κ.κ. Γιαννοπούλου Αγγελικής, Σουλιώτη Πόπης, Κωστοπούλου Μαρίας, Μέρμηγκα Αλίκης, Γούλα Βίκυς, Ιμβριώτη Κώστα, Λεβεντάκη Τζωρτζίνας, Εφραιμίδου Σταυρούλας, Παπαχρήστου Μαρίας, Πιστικού Βασιλικής, Εφραιμίδου Μαίρης, Νομικού Φωτεινής, καθώς και των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής (γυμναστών του προγράμματος), κ.κ. Σβεντζούρη Ηλία, Δογκάκη Κώστα και Δράκου Σπύρου (πρώην Δημοτικού Συμβούλου Μαρκοπούλου και Προέδρου του ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος»)

Το καλοκαιρινό camp του Δήμου μας, ξεκίνησε στο Κ.Δ.Α.Π του Καρελά στις 19 Ιουνίου 2017 και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κρωπίας στις 3 Ιουλίου 2017, ενώ θα ολοκληρωθεί και στις δύο εγκαταστάσεις στις 31 Ιουλίου, με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα παιδιά ! Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 διοργανώθηκε τελικός αγώνας ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του προγράμματος και ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης απένειμε το Κύπελλο ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΔΚ, δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Πολίτης το «Χρυσό Παπούτσι».

Η Κ.Ε.Δ.Κ. του Δήμου μας, η οποία και υλοποιεί το πρόγραμμα,  μέσω του Προέδρου της – και παράλληλα προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – κου Πολίτη Παναγιώτη, εκφράζει τις ευχαριστίες της, προς τον Δήμαρχο Κρωπίας κο Κιούση Δημήτρη, ο οποίος εφαρμόζοντας την πολιτική του, συνεχίζει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά εποχή, να επενδύει στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και κυρίως στα παιδιά, προς το Δ/ντη της, κο Αποστολόπουλο Νέστορα για την οργανωτική υποστήριξη του, προς την Δ/ντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κρωπίας κα Διαμαντίδου Παρασκευή για την παραχώρηση του κτιρίου, προς το βοηθητικό προσωπικό των εγκαταστάσεων κ.κ. Γιρμή Σοφία, Ανδρεαδάκη Νίκη και Μεταξά Παναγιώτα, και τέλος σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κρωπίας και το προσωπικό τους, που βοήθησαν στην επιτυχία του προγράμματος.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα