21.4 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOOD EXPO 2019»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOOD EXPO 2019»

Ο δήμος Παιανίας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2019» που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens GREECE στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής του λοιπόν προχωρά στη μίσθωση ενός περιπτέρου 64 τετραγωνικών μέτρων μέσα στο οποίο οι τοπικοί παραγωγοί θα μπορούν να παρουσιάσουν τα εξαιρετικά προϊόντα τους, εντελώς δωρεάν, εφόσον αυτά έχουν παραχθεί μέσα στα όρια του δήμου!

Για τον λόγο αυτό, όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο του Δήμου Παιανίας, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 30 Νοεμβρίου 2018 με υποβολή σχετικής αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο Fax: 210-6646188.

Σημειώνεται ότι δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Παιανίας Ελένη Δάβαρη, στο τηλέφωνο 2132030714.

Σημειώνεται ότι η Food Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων και επιχειρήσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και την επισκέπτονται στις ημέρες λειτουργίας της εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες ενώ κλείνονται συμφωνίες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην περυσινή Food Expo 2018, μια πολύ σημαντική διάκριση περίμενε τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου Παιανίας.

Συγκεκριμένα, η εταιρία «Μεσογειακοί Ελαιώνες» των αδελφών Δημήτρη και Κώστα Πρίφτη (αντιδημάρχου Παιανίας), καθώς επίσης και ο παραγωγός Δημήτρης Γιαννάκης βραβεύτηκαν για το βιολογικό και το συμβατικό ελαιόλαδο τους, από την εταιρία «Φίλαιος».

Μάλιστα τα τιμητικά βραβεία απένειμε ο δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου, παρουσία του τότε αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννη Τσιρώνη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα