24.3 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ/Μ ΣΤΟΥΣ «AMBASSADORS»

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Μ/Μ ΣΤΟΥΣ «AMBASSADORS»

Αγαπητέ κα Πιτσιγαυδάκη,

Αγαπητέ κ. Αλεξανδράτο,

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, που δώσατε την ευκαιρία στο κοινό του Δήμου μας, να παρακολουθήσει την εξαιρετική συναυλία της Ορχήστρας «Ambassadors», της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδας – Σπάτων, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις».

Εισπράξαμε τον ενθουσιασμό και τις άριστες εντυπώσεις για την Ορχήστρα σας, από όσους είχαν τη χαρά να σας παρακολουθήσουν. Παρακαλούμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, σε όλα τα μέλη της Ορχήστρας και στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και στους συνεργάτες σας εκτός σκηνής, που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο, που συνδύασε αρμονικά το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, με διαχρονικές και αγαπημένες μελωδίες και συνθέσεις. 

Η υπέροχη μουσική βραδιά, στην οποία ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία το κοινό της πόλης μας, «άνοιξε» την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρκοπούλου και παράλληλα αποτέλεσε την αφορμή, για ένα ακόμη κάλεσμα αλληλεγγύης με προσφορά συσκευασμένων τροφίμων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, ως υποστήριξη στους συμπολίτες μας, που έχουν αποδεδειγμένα ανάγκη. 

Ευχόμαστε στους «Ambassadors» (πρεσβευτές), να συνεχίσουν το «ταξίδι» τους, πρεσβεύοντας την αγάπη τους για την Μουσική και τον Πολιτισμό! 

Ευελπιστούμε σε αντίστοιχη συνεργασία μας και στο άμεσο μέλλον. Σας ευχόμαστε Υγεία και Καλά Χριστούγεννα!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα