23.7 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤΟ JUDO ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΤΟ JUDO ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΤΗΣ»

Με την συμμετοχή 30 Συλλόγων  και Σωματείων από την Αττική, την Καλαμάτα την Βοιωτία και την Εύβοια, 413 Αθλητές όλων των ηλικιών (mini, προ-mini, παίδων, κορασίδων) και 11 ώρες γεμάτες από το αγαπημένο μας άθλημα το JUDO, το τουρνουά “Δημήτρης Κατής”  που γίνεται πλέον θεσμός για την πόλη μας, πέρασε στην ιστορία…

Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ …

Στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς και συνοδούς τους για την τεράστια υπομονή τους, στην την διεξαγωγή αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αθλητικού εγχειρήματος …

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Κος Βασίλης Πιστικίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Κος Γιώργος Δουβίτσας, ο Αντιδήμαρχος Κος Αντώνης Παλπατζής και ο δημοτικός σύμβουλος Κος Σάββας Αραπκιλής και κατά την διάρκεια της έγιναν βραβεύσεις στον Ολυμπιονίκη Κο Ηλιάδη, σε πρωταθλητές και προπονητές καθώς και στην μητέρα του αδικοχαμένου Δημήτρη Καττή, στην μνήμη του οποίου διοργανώνεται και φέτος αυτό το τουρνουά.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ραφήνας έχοντας την πολυπληθέστερη συμμετοχή της διοργάνωσης με 52 αγωνιζόμενους αθλητές, κατέκτησε την 4η Θέση στην γενική κατάταξη, με διαφορά μόλις ενός μεταλλίου από τον τρίτο Πανιώνιο Γ.Σ, με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια, με πρώτο στην κατάταξη τον Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης και Δεύτερο τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών.

Επίσης ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία JUDO για την υποστήριξη και τον Δ.Ο.Π.Α.Π. του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ραφήνας

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα