19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

Σε μια χριστουγεννιάτικη ολοήμερη γιορτή αξιώσεων όπως αυτές που πάντα προσφέρει το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, καλούν όλα τα τμήματα του Λυκείου με το δικό τους τρόπο. 

Εμείς, οι μικροί μαθητές του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και καλούμε όλους τους φίλους μας με τους γονείς τους να είναι μαζί μας. Η γιορτή μας θα γίνει στη μεγάλη αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας,

την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 11 το πρωί

και θα κρατήσει  μία ώρα και μισή. Θ’ ακούσουμε παραμύθι με εικόνες σε οθόνη, θα κατασκευάσουμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο καράβι, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με τη δασκάλα μας, Aνθία Χρόνη.

Το ΔΣ του ΛΕΡ και όλοι οι μικροί μαθητές του

Το Λύκειον των Ελληνίδων Ραφήνας οργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη μεγάλη αίθουσα του 1ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας και σας προσκαλεί  την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα.

Ομιλήτρια είναι η κ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, διακεκριμένη λαογράφος, τ. διευθύντρια, επιστημονική συνεργάτις του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών. Με λόγο και διαφάνειες θ’ αναπτύξει το θέμα: «βίος ανεόρταστος μακρή οδός απανδόκευτος …….το ελληνικό Δωδεκαήμερο»

Θα χορέψει η μικρή Χορευτική Ομάδα του Λ.Ε. Ραφήνας.

Το Δ.Σ.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα