33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑποχαιρέτησαν με χορούς το καλοκαίρι στο Περιγιάλι

Αποχαιρέτησαν με χορούς το καλοκαίρι στο Περιγιάλι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά ο Καλοκαρινός Χορός του Συλλόγου μας στο προαύλιο χώρο του Περιγιαλίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στον Καλοκαιρινό χορό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/08, που σκοπό είχε να διασκεδάσουμε αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, αλλά παράλληλα την ενεργή στήριξη του Συλλόγου μας στο δύσκολο έργο του. Στη φετινή μας εκδήλωση για πρώτη φορά είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το Χορευτικό του Συλλόγου Αγίας Τριάδας Παιανίας που ‘άνοιξε’ την αυλαία με χορευτικό δρώμενο ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση με παραδοσιακούς χορούς και ανταλλάχτηκαν εθιμοτυπικά δώρα.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Παναγιώτης Τσίκλος, η δημοτική σύμβουλος του δήμου μας κυρία Σόνια Τριανταφυλλίδου και ο κύριος Γιάννης Σχίζας, οι Αντιδήμαρχοι Παιανίας κύριος Παύλος Σιδέρης και η κυρία Σταματίνα Κατρακάζα, ο αντιδήμρχος Λιοσίων κύριος Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κύριος Νικηφόρος Φραντζέσκος και ο αντιοπρόεδρος κύριος Θεμιστοκλής Μακαντάσης, αντιπροσωπίες από τους γειτονικούς συλλόγους (Αγία Μαρίνα, Βρωμοπούσι, Πανόραμα, Τρεχαντιέρα και Τσονίμα,)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσής μας κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο που για ακόμα μία φορά στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου μας και τη κυρία Πίτσα Αργεντίνη που βρίσκεται στο πλευρό μας εμπράκτως όποτε χρειαστεί.

Αυτή την εποχή της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και η παραμικρή συμμετοχή στις εκδηλώσεις και στις δράσεις του Συλλόγου είναι πολύτιμη.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους εθελοντές που δούλεψαν με κέφι και ανεβασμένη διάθεση για την επιτυχία της βραδιάς. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που όλοι λίγο-πολύ περνάμε, η ανάγκη για συλλογικότητα, εθελοντισμό και ενεργή συμμετοχή σε ότι αφορά τα θέματα της περιοχής μας, κρίνεται περισσότερο από αναγκαία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια για ένα Περιγιάλι καθαρό, όμορφο και λειτουργικό, προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχή μας. Σε αυτό το συνεχή αγώνα όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο περισσότερα θα καταφέρουμε!

Καλό Χειμώνα σε όλες και όλους

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα