14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧριστούγεννα σε Παιανία και Γλυκά Νερά

Χριστούγεννα σε Παιανία και Γλυκά Νερά

Αυτό το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.00, φοράμε τα γιορτινά μας και δίνουμε ραντεβού στην κεντρική πλατεία της Παιανίας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μια μέρα μετά, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, «εγκαινιάζουμε» την εορταστική περίοδο και στα Γλυκά Νερά με το άναμμα του δέντρου στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου (Κορυτσάς).

Ο Δήμος Παιανίας φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων με σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους και στις δύο δημοτικές ενότητες. Στην πλατεία της Παιανίας στήνεται το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Άη Βασίλη – έως τις 5 Ιανουαρίου 2023- με δράσεις όπως face painting και χειροτεχνίες, ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά. Στις 23 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής χριστουγεννιάτικη συναυλία με τους Ortsa Band.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας (Σπ. Αγγελή 14) θα φιλοξενηθεί η θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε σκηνοθεσία – διασκευή του Θοδωρή Κατσικαλούδη.

Διαδραστικό σόου με ανιματέρ και μουσική για τα παιδιά αλλά και εορταστικό PHOTOBOOTH για φωτογραφήσεις μικρών και μεγάλων θα φιλοξενηθεί τόσο στην πλατεία Κορυτσάς στα Γλυκά Νερά όσο και στην πλατεία του συλλόγου Φούρεσι. Στις δύο πλατείες θα στηθεί και το Σπίτι του Άγιου Βασίλη και των Ξωτικών με ξεχωριστές δράσεις.

«Και αυτά τα Χριστούγεννα αλλάζουμε την εικόνα των πόλεών μας δίνοντας διέξοδο στους δημότες μας να βιώσουν το εορταστικό κλίμα μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δράσεις. Περιμένουμε κάθε κάτοικο αυτό το Σαββατοκύριακο στο άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων ώστε μαζί να εγκαινιάσουμε την εορταστική περίοδο και να διασκεδάσουμε στον τόπο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα