24.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔ.Ε.Ε.Π. αν. Αττικής: Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού

Δ.Ε.Ε.Π. αν. Αττικής: Καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού

Μια ακόμα δράση εξαιρετικού ενδιαφέροντος απ’ τους υπευθύνους της Δ.Ε.Ε.Π. αν. Αττικής, η καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, δίνει άλλη διάσταση στις κομματικές οργανώσεις, με ουσιαστικές δράσεις από και προς τους πολίτες.

Η πρόεδρος Βανίτα Σωφρόνη δείχνει αποφασισμένη να ταράξει τα νερά της ανυπαρξίας ετών της δευτεροβάθμιας κομματικής επιτροπής, με έντονη κινητικότητα απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Δ.Ε.Ε.Π. δικαιώνοντας όσους υποστήριξαν την εκλογή της.

Αυτή η κινητικότητα εάν διοχετευτεί και στις δημοτικές κομματικές οργανώσεις της Ν. Δημοκρατίας, σε μια εποχή που η ενημέρωση των πολιτών πρέπει να γίνεται έμπρακτα κι η πληροφορία πρέπει να υπερισχύσει της παραπληροφόρησης σχετικά με τις δράσεις των κομμάτων, θα αποτελέσει το μεγάλο ατού της παράταξης για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολύ περισσότερο δε όταν οι κομματικές οργανώσεις των άλλων κομμάτων βρίσκονται εν υπνώσει ή ακολουθούν απλά τον αντιπολιτευτικό λόγο των κομμάτων τους στοχεύοντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, μένοντας ουσιαστικά μακριά απ’ τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, που πολύ λίγο ενδιαφέρονται για λόγια καθαρά κομματικού ενδιαφέροντος, χωρίς καμιά ευαισθησία με δράσεις σχετικές με την καθημερινότητα που καθένας βιώνει.

Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι επιτέλους ότι οι ψηφοφόροι έχουν αλλάξει. Δεν αρέσκονται στον παλαιοκομματισμό, αλλά στα νέα μοντέλα άσκησης πολιτικής. Σ’ αυτό το σημείο η Βανίτα Σωφρόνη δείχνει ένα καινοτόμο κομματικό πρόσωπο, το οποίο κερδίζει πόντους ακόμα κι απ’ όσους δεν βρίσκονται στον δικό της κομματικό περίγυρο.

Ακολουθεί η ενημέρωση για τη νέα δράση με την προβολή όσων συνέτειναν σ’ αυτή, ακόμα μια πρωτοβουλία της κας Σωφρόνη που δεν περνά απαρατήρητη.

«Η καμπάνια για τον εμβολιασμό είναι καμπάνια για τη ζωή!»

Ευχαριστούμε θερμά για τις ιατρικές συμβουλές και τη συνεργασία τους:

τον Πνευμονολόγο-Γενικό Συντονιστή κομματικών οργανώσεων Αττικής ΝΔ Leonidas Pililitsis

και

τον Γενικό/Οικογενειακό Ιατρό- Τομεάρχη Ανατολικής Αττικής ΝΔ Antonios Batikas

Δ.Ε.Ε.Π ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΙΚΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΡΟΣ

Με εκτίμηση,

Βανίτα Σωφρόνη

Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π.
Ανατολικής Αττικής

Νέας Δημοκρατίας
τηλ.: +30  6974 013838

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα