20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔυστυχώς απουσιάζατε (Sorry We Missed You) Δείτε την ταινία διαδικτυακά

Δυστυχώς απουσιάζατε (Sorry We Missed You) Δείτε την ταινία διαδικτυακά

Δυστυχώς βρισκόμαστε πάλι κλεισμένοι στα σπίτια μας, οπότε μία καλή ταινία είναι πάντα πολύ καλή συντροφιά. Προτείνουμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά για την εβδομάδα από 7 έως 14 /11 το αγγλικό κοινωνικό φιλμ ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Κέν Λόουτς  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ (Sorry We Missed You) με διάρκεια 101′. Πρωταγωνιστούν: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χόνιγουντ, Ρις Στόουν
Θα  την βρείτε δωρεάν με Ελληνικούς υπότιτλους στην διεύθυνση.
https://www.ertflix.gr/tainies/sorry-we-missed-you-dystychos-apoysiazate/
Σύνοψη:
Η οικογένεια Τέρνερ περνά δύσκολα από οικονομικής άποψης. Οι σύζυγοι Ρίκι και Άμπι εργάζονται σκληρότερα από ποτέ, ο πρώτος σαν οδηγός ημιφορτηγού εταιρείας ταχυμεταφορών και η δεύτερη παρέχοντας φροντίδα σε ηλικιωμένους στα σπίτια τους. Ο μεγάλος τους γιος Σεμπ έχει το μυαλό του όχι στο σχολείο αλλά στα graffiti, ενώ η μικρή τους κόρη Λίζα Τζέιν είναι η ανέμελη χαρά του σπιτιού.

Σύντομα αποδεικνύεται πως η νέα δουλειά του Ρίκι δεν είναι ακριβώς αυτή που φανταζόταν, αφού ο ίδιος απέχει από το να μπορεί να χαρακτηριστεί αφεντικό του εαυτού του (όπως αρχικά πίστευε). Παρόλα αυτά οι δεσμοί της οικογένειας δείχνουν να είναι ιδιαίτερα σταθεροί, ανεξαρτήτως των πολλών ωρών που το ανδρόγυνο απουσιάζει από την οικία του.

Η αυξανόμενη επαγγελματική πίεση, όμως, η οποία ασκείται και στους δύο, σε συνδυασμό με την παραβατικότητα που αίφνης επιδεικνύει ο Σεμπ, κάνουν τις αναμεταξύ τους σχέσεις να αρχίσουν να φθείρονται.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα