27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκοψαν Βασιλόπιτα ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ»

Έκοψαν Βασιλόπιτα ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ»

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπής πίτας του Συλλόγου Περιγιάλι με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μικρή αναδρομή των έργων, των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το 2019, παρουσιάστηκε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου και προσφέρθηκαν εδέσματα, τοπικό κρασί και τσίπουρο. Πραγματοποιήθηκε κλήρωση με όμορφα και πρακτικά δώρα προσφορά του Συλλόγου και επαγγελματιών της περιοχής.

Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Λουκάς, η Αντιδήμαρχος κυρία Πίτσα Αργεντίνη, ο πρόεδρος της ΔΑΝΕΤΑΛ κύριος Χάρης Ζαγουρής, ο πρόεδρος της παράταξης Δημοτική Πρωτοπορία κύριος Σταύρος Κρητικός, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ κύριος Κώστας Λουκάς, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Θορικός κύριος Ηρακλής Σιαμίδης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Κωνσταντίνος Άμαντος και η κυρία Ιωάννα Μάσκουλη καθώς και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λαυρίου κύριος Νίκος Βλαχογιάννης. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των γειτονικών συλλόγων, ο πρόεδρος του Διασυλλογικού και του Συλλόγου Τσονίμας κος Νικηφόρος Φρατζέσκος, ο Αντιπρόεδρος του Διασυλλογικού και πρόεδρος του Πανοράματος κος Θεμιστοκλής Μακαντάσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίας Μαρίνας κος Παππάς και ο πρόεδρος του συλλόγου από το Συρί κος Ιορδανίδης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιγιάλι θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά ιδιαιτέρως την οικογένεια του κυρίου Γιάννη Στουρνάρα που για ακόμα μία συνεχή χρονιά δώρισαν το φλουρί αλλά και κοσμήματα τα οποία διατέθηκαν στη κλήρωση.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της περιοχής μας που όλοι αγαπάμε. Καλή χρονιά σε όλες και όλους

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την ανασκόπηση των δράσεων και των εκδηλώσεων του Συλλόγου κατά το 2019   https://www.youtube.com/watch?v=3mPQTlzRBQs

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα