23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκινούν τα Webinars του Προγράμματος Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”

Ξεκινούν τα Webinars του Προγράμματος Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ξεκινούν τα Webinars του Προγράμματος Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”, τα οποία θα διαρκέσουν για δύο μήνες.

Μέσα από 10 Θεματικές Ενότητες θα μάθεις πώς θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και θα απαλλαγείς από πεποιθήσεις που ενδεχομένως σε κρατούν πίσω, πώς θα βελτιώσεις τον ύπνο και την διατροφή σου, πώς θα κινείσαι περισσότερο, πώς θα αποφορτίζεσαι και θα διαχειρίζεσαι καλύτερα το άγχος σου, πώς θα καλλιεργήσεις την ψυχική σου ανθεκτικότητα και πώς θα στηρίζεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις με εσένα.

Σε περιμένουμε!

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα

https://prota-esy.thriveglobal.gr/webinars

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ) ενώνει τις δυνάμεις της με την Thrive Global Greece και με την ευγενική χορηγία της Novartis Hellas θέτουν σε εφαρμογή το πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών “ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ”, το οποίο ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου 2021 με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Φροντιστή, θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά και θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου 2021. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στέκεται δίπλα στους αφανείς ήρωες, οι οποίοι γεμάτοι ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία παραμερίζουν το προσωπικό τους όφελος, για να φροντίσουν άτομα με χρόνιες παθήσεις και αναπηρίες. Μάθε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου https://www.poamskp.gr/…/d-t-poamskp-6-10-2021-prota…/.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα