24.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣO ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

O ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Κάλεσμα της δημοτικής αρχής για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.     

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στις 19:30 ο Δήμος Σαρωνικού ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία των Καλυβίων.

Γιορτινή διάθεση, χαρμόσυνες μελωδίες, κεράσματα και πάνω απ’ όλα χαμόγελα για να σημάνουμε και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να προετοιμαστούμε για τον ερχομό των Χριστουγέννων. 

Την ίδια ημέρα και για τρίτη χρονιά το 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων θα πραγματοποιήσει την επιτυχημένη Φαναροδρομία. Στις 19:00 το απόγευμα οι μαθητές, οι νηπιαγωγοί, οι γονείς αλλά και όλοι οι φίλοι τους θα ανάψουν τα φαναράκια τους και υπό τη συνοδεία βιολιού και ακορντεόν θα κατευθυνθούν στην κεντρική πλατεία των Καλυβίων.

Εκεί θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος Σαρωνικού και όλοι μαζί θα ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η Δημοτική Φιλαρμονική θα παιανίσει εορταστικούς σκοπούς και κάλαντα ενώ ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

Τα λαμπάκια του δέντρου μας αλλά και το φως από τα χειροποίητα φαναράκια των μικρών μαθητών θα φωτίσουν τις καρδιές μας και θα δώσουν μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας.

Σας περιμένουμε όλους, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 19:30!

Creative People

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα