20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι Ηπειρώτες Κορωπίου έκοψαν την Βασιλόπιτα του συλλόγου τους

Οι Ηπειρώτες Κορωπίου έκοψαν την Βασιλόπιτα του συλλόγου τους

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 σε εξαιρετικά εορταστικό κλίμα, στην αίθουσα του Συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου, έγινε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παρευρέθηκαν πολλά μέλη, φίλοι και προσκεκλημένοι τους οποίους αφού καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Φώτιος Τσόγκας, τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, δύναμη και αισιοδοξία». Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, ιδιαιτέρως, τους εθελοντές για τη συμβολή τους στην προετοιμασία της εν λόγω εκδήλωσης.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι συνοδεία ορχήστρας.

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωσή μας, έδωσαν:

  • Ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Δημήτριος Κιούσης, οι Αντιδήμαρχοι κα Ελένη Αδάμ και κος Θεόδωρος Γρίβας, καθώς και ο κος Διονύσιος Κερασιώτης, Αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, οι οποίοι άπαντες ευχήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά για τη νέα χρονιά.
  • Εκπρόσωποι από συλλόγους, όπως:

Ο Πρόεδρος του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Μεσογείων με έδρα την Παιανία κος Σπυρίδων Γεωργάκης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου «Δήλιος Απόλλων»  με έδρα το Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη κα Καραμάνη Γεωργία, ο Πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Λαγονησίου «ΕΛ.ΧΟ.Φ.Η» και χοροδιδάσκαλος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κρωπίας κος Λουκάς Νικόλαος και τέλος η Ταμίας του Α.Σ. ΄΄ Γ.Σ. Παπασιδέρης΄΄ κα Γκούμα Σοφία.

Μετά τιμής

Φώτιος Τσόγκας

Πρόεδρος του Συλλόγου

Ηπειρωτών Κορωπίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα