19.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Παίζοντας στα Τυφλά» απ’ την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

«Παίζοντας στα Τυφλά» απ’ την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Οι εποχές που μεσουρανούσε ο βραβευμένος με δύο Oscar σκηνοθέτης Βαλ Γουάξμαν μοιάζουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί...

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας παρουσιάζει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο ΚΑΠΗ Ραφήνας την αμερικανική κωμωδία του Γούντυ Άλεν, «Παίζοντας στα Τυφλά» (Hollywood Ending) διάρκειας 112′ παραγωγής 2002, ο οποίος ερμηνεύει επίσης τον βασικό ρόλο. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός πρώην επιτυχημένου σκηνοθέτη που υφίσταται υστερική τύφλωση λόγω της έντονης πίεσης στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.
Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Τζορτζ Χάμιλτον, Τέα Λεόνι, Τρίτ Γουίλιαμς, Ντέμπρα Μέσινγκ,Μάρκ Ράιντελ,Τίφανι Θίσεν

ΣΥΝΟΨΗ:
Οι εποχές που μεσουρανούσε ο βραβευμένος με δύο Oscar σκηνοθέτης Βαλ Γουάξμαν μοιάζουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, γυρίζει διαφημίσεις για αποσμητικά, αλλά ακόμα και από εκεί απολύεται. Η μοίρα τού δίνει συνεχή χτυπήματα. Ακόμα και η γυναίκα του Eλι τον έχει παρατήσει για τον μεγαλοπαραγωγό Χαλ.
Ενώ έχει φτάσει ένα βήμα πριν την απελπισία, η τύχη δείχνει να του χαμογελά. Η Galaxy Pictures, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο Χαλ, πρόκειται να γυρίσει το ριμέικ μιας ταινίας του ’40 που διαδραματίζεται στο Μανχάταν. Η πρόκληση είναι μεγάλη: του δίνεται η ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του και ίσως να αναθερμάνει την σχέση με την πρώην σύζυγό του. Έχει, όμως, να αντιμετωπίσει μια απίστευτη ομάδα συνεργατών – από τον καλλιτεχνικό διευθυντή που θέλει να ξαναχτίσει το Central Park σε ένα στούντιο μέχρι τον κινέζο καμεραμάν που δεν μιλάει λέξη αγγλικά! Η ένταση είναι τόσο μεγάλη που ο νευρωτικός σκηνοθέτης τυφλώνεται εξαιτίας μιας ψυχοσωματικής αντίδρασης… Δεν επιτρέπει, όμως, σε μια τόσο «μικρή» λεπτομέρεια να καταστρέψει τα πάντα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα