23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSANTA SUP στο Λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη

SANTA SUP στο Λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σε συνεργασία με το «sup_port» και την εκπρόσωπό του Αλεξάνδρα Παπαγιαννάκου, σας προσκαλούν στο SANTA SUP, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στο Λιμάνι στο Πόρτο Ράφτη.

Tο Santa Sup tour έχει ήδη δύο επιτυχημένες χρόνιες στο ενεργητικό του, στηρίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου» και του «Make A Wish».

Φέτος στόχος μας είναι να δείξουμε, ότι μέσα από τον αθλητισμό για όλους, μπορούμε να προσφέρουμε σε ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα γινόμαστε μια μεγάλη γιορτινή παρέα και κάνουμε SUP, συγκεντρώνοντας παράλληλα – στο χώρο της δράσης – τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου!

Το SUP είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα των τελευταίων χρόνων και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ανθρώπους. Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος έχει την δικιά του σανίδα, η χρήση της οποίας είναι αρκετά εύκολη και με σωστή καθοδήγηση, ακόμα και από το πρώτο μάθημα, μπορεί κάποιος να κάνει SUP.

Είναι μια ευκαιρία να συνδυάσουμε την αγάπη μας για τη θάλασσα, με τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμό, εξασκώντας το αγαπημένο μας σπορ, στο κλίμα της πιο μαγικής εποχής του χρόνου, για καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο της δράσης, έχουν οργανωθεί ατομικές και ομαδικές δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλες και όλους, ακόμη και χωρίς δική τους σανίδα, με σειρά προτεραιότητας. Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και περίσσια αγάπη για τη θάλασσα και τον συνάνθρωπο.

Σας περιμένουμε!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα