18.7 C
Athens
Σάββατο, 17 Μαΐου, 2025

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣSave Rafina: Σύλλογοι δήμου Ρ-Π λένε ΟΧΙ σ’ ένα λιμάνι – γίγαντα

Save Rafina: Σύλλογοι δήμου Ρ-Π λένε ΟΧΙ σ’ ένα λιμάνι – γίγαντα

Τι αποτελέσματα θα έχει αν εφαρμοστεί ο προτεινόμενος σχεδιασμός για το λιμάνι μας;

Υπερ-Μεγέθυνση του λιμανιού της Ραφήνας. Ο νέος Πειραιάς;

Τριπλασιασμός της έκτασης. Από 154.000 τ.μ. σημερινή έκταση, θα τριπλασιαστεί στα 460.000 τ.μ. Από 28.000 τ.μ. που καταλαμβάνουν σήμερα οι τσιμεντένιες προβλήτες και 450 μ. κρηπιδώματα θα φτάσουν στα 73.000 τ.μ. και 1.700μ αντίστοιχα.

Τριπλασιασμός της χωρητικότητας των πλοίων που θα εξυπηρετεί. Από 7 πλοία σήμερα, θα μπορεί να εξυπηρετεί μέχρι και 22, με τουλάχιστον αντίστοιχη αύξηση των δρομολογίων.

Μη αναστρέψιμες μεταβολές στο φυσικό και ανθρωπογενές  περιβάλλον

κατά την κατασκευή και λειτουργία του νέου λιμανιού

Περισσότερα στο επισυναπτόμενο pdf  ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ με καλεσμα

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.