23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΤο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι «Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν»...

Το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι «Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν», της συγγραφέως Έλενας Κουβαρά, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη (Καρόλου Κουν 1).

Τρία κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σώσουν τα γλυκά των Χριστουγέννων! Μέσα από την πλοκή και το μυστήριο του χριστουγεννιάτικου αυτού παραμυθιού, συνδυάζονται και αναδεικνύονται οι έννοιες του παιχνιδιού, της παράδοσης, της οικογενειακής θαλπωρής και της αγάπης!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η συγγραφέας και ειδική παιδαγωγός, κα Κουβαρά, θα πραγματοποιήσει παιχνίδι δράσης με τη συμμετοχή των παιδιών, το οποίο θα περιλαμβάνει χορό, συνεργατικά και κινητικά παιχνίδια με πολλή φαντασία!

Παράλληλα, θα λειτουργεί εργαστήρι χειροτεχνίας και ζωγραφικής για όλα τα παιδιά!

Ο μουσικός και τραγουδοποιός Βασίλης Προδρόμου, μαζί με την πολυτάλαντη μπάντα του, που αγάπησαν και μελοποίησαν το χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Μελ και της Κου, θα συνοδεύουν τα παιχνίδια και την αφήγηση του παραμυθιού, με ζωντανή μουσική και τραγούδι.

Η Έλενα Κουβαρά γεννήθηκε στην Αθήνα και καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχημένα πολλές διαφορετικές ιδιότητες: απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας και του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου Κρήτης με αριστεία και διάκριση, 20ετής εθελοντική δράση στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενασχόληση με το δημιουργικό παιχνίδι και την εναλλακτική διδασκαλία ελληνικών και ξένων γλωσσών, συγγραφέας τριών παιδικών βιβλίων και πάνω από όλα, μητέρα δυο υπέροχων κοριτσιών!

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με χρήση μάσκας, σε πρόσωπα που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, μετά την επίδειξη και ταυτοποίηση του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Σας περιμένουμε!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα