30.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΛΑΙΡΗ ΛΙΑΒΑ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ Δ....

ΚΛΑΙΡΗ ΛΙΑΒΑ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” ΤΟΥ Δ. ΦΑΦΟΥΤΗ

Μια ακόμα εξαιρετική μεταγραφή στον συνδυασμό “Συμμαχία Δημιουργίας” του υποψηφίου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Δαμιανού Φαφούτη ακούει στο όνομα της Πικερμιώτισσας Κλαίρης Λιάβα. Η κα Λιάβα μετά από ενδελεχή σκέψη αποφάσισε να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του κου Φαφούτη ως υποψηφία δημοτική σύμβουλος, επειδή ξεχώρισε το ήθος, την μαχητικότητα και την γνώση του Δαμιανού Φαφούτη στα θέματα του Δήμου.

Ιδού τι λέει η Κλαίρη Λιάβα για την απόφαση να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου:

Η τρέχουσα συμβίωση των δύο δημοτικών κοινοτήτων στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου αφήνει  μια αίσθηση πολιτών 2ης κατηγορίας στο Πικέρμι. Η περιορισμένη ευθύνη του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου στο οποίο συμμετέχω, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την στήριξη της δημόσιας εικόνας της Δημαρχίας και ΟΧΙ για την επίλυση χρόνιων θεμάτων, παρά τις προσπάθειες μου.

 Πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του Δαμιανού Φαφούτη και της “Συμμαχίας Δημιουργίας”. Κίνητρο της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η μεγάλη μου αγάπη για τα παιδιά και η επιθυμία να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο τόπο τους.

 Τον Δαμιανό τον γνώρισα μέσα από την παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια, όπου και ξεχώρισα το ήθος του, την μαχητικότητα του και την γνώση του για τα θέματα του Δήμου μας. Αν και Ραφηνιώτης δεν ξεχωρίζει Ραφήνα και Πικέρμι και έχει αποδείξει ότι θέλει την ισόρροπη ανάπτυξη των δύο κοινοτήτων μέσα από την δημιουργία κοινής συνείδησης ότι όλοι είμαστε ισότιμοι δημότες στον ίδιο Δήμο. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μια νέα ελπιδοφόρα προοπτική στη Ραφήνα και το Πικέρμι.

Βιογραφικό

Η Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Λιάβα ζει με τον σύζυγο της και τα 4 παιδιά τους στο Πικέρμι. Είναι απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι πτυχιούχος του ΕΑΠ, τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού. Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 2ου Δημοτικού σχολείου Πικερμίου καθώς και του 2ου νηπιαγωγείου. Είναι εκλεγμένη Τοπική σύμβουλος Πικερμίου, μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Πικερμίου καθώς και μέλος του συλλόγου “Ιωνίδες”.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα