21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

Σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου το πρωί έγινε ο αγιασμός της Νέας Χρονιάς στο σπίτι της Εστίας στο Πικέρμι. Στον αγιασμό παραβρέθηκε ο Γ.Γ. του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου πρώην δήμαρχος κ. Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους και να συζητήσει με την πρόεδρο της Εστίας κ. Έφη Προκοπάκη θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Πιστικίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος τόσο απ’ την αρτιότητα του κτιριακού σχεδιασμού και της εσωτερικής διακόσμησης που αποπνέει μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, όσο κι απ’ τις ποικίλες δράσεις της κ. Προκοπάκη και των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, αλλά και την εν γένει δραστηριότητα των ατόμων με νοητική υστέρηση που υποστηρίζονται απ’ τη δομή υπό την καθοδήγηση πάντα της ψυχολόγου κ. Λίτσας Ζαχαρή, των εκπαιδευτών, και του λοιπού προσωπικού.

Επίσης ευχαρίστησε την κ. Προκοπάκη για τα όσα καλά είπε σχετικά με την έως τώρα συνεργασία της με τον οικείο δήμο και δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να σταθεί αρωγός στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται και την αρμονική ενσωμάτωση της δομής και των ενοίκων της στη τοπική κοινωνία.

Οι ένοικοι του σπιτιού για άλλη μια φορά χάρηκαν με τον αγιασμό του σπιτιού τους και φωτογραφήθηκαν με μέλη του συλλόγου φίλων της Εστίας «μήνυμα αγάπης».

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα