16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Δεστε που έφτασαν κάποια ασήμαντα ανθρωπάκια που τόλμησαν να σταθούν απέναντι σ’ ένα σύμβολο όπως είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, επειδή οι ίδιοι με φασιστική νοοτροπία θέλουν να τον επιπλήξουν επειδή θα είναι ένας απ’ τους βασικούς ομιλητές στο αυριανό συλλαλητήριο για το δικαίωμα της Μακεδονίας να μη παραχωρήσει το όνομά της σ’ ένα κρατίδιο που γεννήθηκε χτες.

Η ομάδα των ανεγκέφαλων πέταξε μπογιές στο σπίτι του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και έγραψε απειλητικά μηνύματα στο τοίχο «Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.
Υπενθυμίζουμε – για άλλη μία φορά – ότι η Κυβέρνηση είναι απολύτως υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.  
Οι παρακρατικές μέθοδοι, όχι μόνον αποδοκιμάζονται από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, αλλά δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες».   
 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα