19.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Τη παραίτησή του απ’ τη παράταξη της κ. Ντελάκη που υποστηρίχτηκε απ’ το ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τσαντήλας που παραμένει ανεξάρτητος, εκφράζοντας πλέον την άποψή του ανεπηρέαστα με μόνο γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών του.

Ο κ. Τσαντήλας βετεράνος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει υπηρετήσει το χώρο επί χρόνια απ’ τα έδρανα της μειοψηφίας, καθώς έμεινε πάντα πιστός στις αρχές του, χωρίς να συμβιβαστεί ποτέ με θέσεις που δεν συμβάδιζαν με τα ιδανικά και τα πιστεύω του.

Για το αδέκαστο του χαρακτήρα του πάντα τον τιμούσαν οι συμπολίτες του, με όποια παράταξη κι αν επέλεγε να διεκδικήσει τη ψήφο τους. Σύμφωνα με την πάγια τακτική του και στις προηγούμενες εκλογές επέλεξε να κατέβει στο πλευρό της κ. Ντελάκη, παρότι είχε κι άλλες δελεαστικές προτάσεις, ώστε να την υποστηρίξει ως ομοϊδεάτισσά του κομματικά.

Εν τούτοις το αδέσμευτο του χαρακτήρα του δεν του επέτρεψε να υποκύπτει σε πράξεις που προσέκρουαν στα προσωπικά του πιστεύω. Έτσι η μόνη διέξοδος για να είναι εντάξει και με τον εαυτό του και με τους συμπολίτες του που υποστήριξαν την υποψηφιότητά του, ήταν να δηλώσει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και μ’ αυτή πλέον την ιδιότητα να λειτουργεί εντός του Σώματος σύμφωνα με όσα του υπαγορεύει η συνείδησή του.

Στη προαναφερόμενη περίπτωση κατά την προσωπική μας άποψη ο κ. Τσαντήλας, ήταν που έδωσε δυναμική στην παράταξη Ντελάκη, που άλλως θα ήταν αποδυναμωμένη τουλάχιστον όσο αφορά της δημοτική ενότητα των Σπάτων.

Τελικά υπάρχουν ακόμα μερικοί ρομαντικοί που δίνουν νόημα στη τοπική αυτοδιοίκηση κι ο Χρήστος Τσαντήλας είναι ένας από αυτούς. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα