17.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ “ΑΛΚΥΩΝ”

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ “ΑΛΚΥΩΝ”

Πρωταγωνιστής σε ιστοπλοϊκούς αγώνες παίδων διαφόρων κατηγοριών αναδεικνύεται ο Ναυταθλητικός όμιλος Ραφήνας, παρά του ότι διαθέτει μια σχετικά μικρή ομάδα αθλητών εν σχέση με τους ομίλους που συναγωνίζεται, ενώ “παλεύει” οικονομικά μόνος αφού στη πρόσφατη κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στη χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων του δήμου, χρηματοδοτήθηκε με το φιλοδώρημα ενός χιλιάρικου.

Απαντώντας στην απροκάλυπτα άνιση κατανομή του προς διάθεση ποσού, σημειωτέων ότι το θέμα ήρθε προς συζήτηση με τη μορφή του κατεπείγοντος (συνήθης πρακτική της δημοτικής αρχής Ρ-Π), χωρίς καμιά εισήγηση ώστε οι σύμβουλοι να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των αθλητικών σωματείων και ανάλογα να κρίνουν τα ποσά που αναλογούν σε καθένα εξ’ αυτών, (εξ’ ου και καταψηφίστηκε απ’ τον κ. Βασιλόπουλο γραμματέα του Δ.Σ.), κέρδισε την πρώτη και την έκτη θέση στη μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε χθες η μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χρονιάς που όπως κάθε χρόνο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, όπου συμμετείχαν 500 αθλητές από οκτώ χώρες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας “ΑΛΚΥΩΝ”, συμμετείχε στην κατηγορία OPTIMIST, στην οποία πήραν μέρος 250 αθλητές. Ο αθλητής Γιώργος Παπαδάκος κατέκτησε την πρώτη θέση, μετά από τρεις μέρες αγώνων και την ολοκλήρωση πέντε ιστιοδρομιών!

Πολύ καλή εμφάνιση και των Κατερίνα Γλυνού (6η στα κορίτσια), Ηλίας Γλυνός (13ος στα αγόρια) και Βησσαρίων  Παππάς (23ος στα αγόρια).

Άλλοι τρεις αθλητές του τερμάτισαν ανάμεσα στους 250 διαγωνιζόμενους: ο  Βασίλης Σπυράτος 67ος, ο Μάριος Παππάς 82ος κι ο Κυριάκος Θεοφίλου 88ος

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους κ. Ορέστη Στυλίδη.

 http://www.eio.gr/eurolymp/euro2015/optimistboysresults.pdf

 Athens Eurolymp Weeks 2015

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα