21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Βραβεύτηκαν χθες 27/12 στο ΕΠΑΛ Λαυρίου οι επιτυχόντες του Δήμου μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το έτος 2015. Στην τελετή βράβευσης, ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί του Δήμου, αλλά και οι οικογένειες των παιδιών.

Σε όλους τους  επιτυχόντες και νέους πλέον φοιτητές δόθηκαν τιμητικές περγαμηνές και δώρα (αθλητική τσάντα, γάντια και σκούφοι), ενώ κληρώθηκαν και μοιράστηκαν στα παιδιά 25 tablets.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής στο λόγο που απηύθυνε στα παιδιά μεταξύ άλλων είπε :

«Σήμερα, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια   στους νέους και στις νέες του Δήμου Λαυρεωτικής, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ  και των ΤΕΙ της χώρας μας.

Παράλληλα, θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και στις οικογένειες για τη στήριξη τους στη μακρόχρονη προσπάθεια των μαθητών.

Kάθε παιδί που πέτυχε στο πανεπιστήμιο, κατάφερε πολύ περισσότερα από μία θέση ανάμεσα στους κερδισμένους αυτής της ετήσιας μάχης. Aνοίξατε, με μεγάλη προσπάθεια, την πόρτα στη νέα, ενήλικη πλέον, ζωή. Χιλιάδες επιλογές ανοίγονται μπροστά σας, γιατί ευτυχώς η ζωή δεν είναι προδιαγεγραμμένος μονόδρομος. Και αυτά που θέλουμε στα 18 και μοιάζουν αδιαπραγμάτευτα, πολύ πιθανό να τα σκεπάσει η ορμή της ζωής τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, εσείς φέρατε εις πέρας τον πρώτο μεγάλο άθλο, με συνοδοιπόρο τις οικογένειές σας και σταθήκατε ανώτεροι των περιστάσεων.

Οι μαθητές μας, φοιτητές πια, παιδιά με ταλέντα και κλίση στις επιστήμες, αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο που όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν αυτή τη μάχη θα ήθελα να ευχηθώ να βρουν τη δύναμη για  να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους, να συνεχίσουν να υπηρετούν με συνέπεια τους στόχους τους, να μην εγκαταλείψουν τα όνειρά τους, ώστε με μια νέα προσπάθεια να οδηγηθούν στην επιτυχία. »

Από πλευράς μας, θα θέλαμε να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά. Και εις ανώτερα!

 

                                                                                               

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα