27.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη οι μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης για να ξεκινήσουν και πάλι οι «Μεγάλες Γιορτές Ανακύκλωσης».

Ο οικοδεσπότης και διοργανωτής Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλυβίων, εκπροσωπούμενος από τον κ. Λεωνίδα Λάβδα καλωσόρισε τον Δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη και τη βοήθεια στην όλη προσπάθεια. Αναφέρθηκε στην ουσιαστική σημασία της ανακύκλωσης και στο σημαντικό ρόλο που καλούνται να αναλάβουν οι νέοι. Τη διαπίστωση ότι οι μαθητές είναι αυτοί που θα διδάξουν τους γονείς τους επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος, ο οποίος συνεχάρη τόσο τον κ. Λάβδα αλλά και τους Διευθυντές και καθηγητές των σχολείων για την όλη διοργάνωση και συμμετοχή.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κλήρωση των πρώτων δώρων. Οι τυχεροί μαθητές παρέλαβαν τα δώρα τους και έβγαλαν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα παιδιά συνεχίζοντας να ανακυκλώνουν θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν κι άλλα δώρα τις επόμενες ημέρες. Το μηχάνημα ολοκληρωμένης ανακύκλωσης θα παραμείνει στο χώρο έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. Πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο είναι τα υλικά προς ανακύκλωση.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της ουσιαστικής κατανόησης των ωφελειών της ανακύκλωσης, οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Καλυβίων φιλοξενούν ειδικό αφιέρωμα στην εφημερίδα τους για τις «Γιορτές Ανακύκλωσης», τα οφέλη και την ανταπόδοση από την εξοικονόμηση πρώτων υλών.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα