27.1 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ & 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ & 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Χρήσιμες οδηγίες για τους αγώνες δρόμου ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΙΑ της Κυριακής 22 Μαρτίου στη Ραφήνα.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

• Στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Π πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημέρωση προς όλους τους Δημότες εθελοντές των αγώνων τόσο για την ακριβή διαδικασία και την συνολική δραστηριότητα όσο και για την επιμέρους λειτουργικότητα τους ως προς την θέση τους, ενώ τους παραδόθηκαν και τα διακριτικά τους μπλουζάκια.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

• Στους αγώνες μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 400 δρομείς και 250 παιδιά, ενώ είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο μας η συμμετοχή μεγάλων αθλητών δρομέων του αγωνίσματος με πολύ μεγάλες διακρίσεις στον στίβο.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 10 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

• Όλοι οι δρόμοι της διαδρομής τη Κυριακή 22 του μήνα θα είναι κλειστοί και θα ανοίγουν σταδιακά από τις 9.45 έως και τις 11.15 με την εξής σειρά:

1. Από το κολυμβητήριο (Χρυσοστόμου Σμύρνης 2. Στην περιοχή Μαρίκες 3. Στο Πανόραμα 4. Στο λιμάνι 5. Στην πλατεία Ραφήνας, 6. Στην Λεωφόρο Φλέμινγκ 7. Στην Λεωφόρο Δημοκρατίας Η πρόσβαση προς Λ. Μαραθώνος θα είναι εφικτή από την οδό Αρίωνος ή από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Δημοκρατίας, Λ. Φλέμινγκ.

Ο αγώνας των 10.000 θα έχει δύο χρονικά εναλλακτικές διαδρομές, η πρώτη στη γέφυρα του πάρκου Καραμανλή και η δεύτερη στη πλατεία Ραφήνας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

• Για τη διασφάλιση των δρομέων αλλά και των δρόμων διέλευσης των αθλητών συνεργάζονται:

1. H Τροχαία

2. Το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας

3. Το Λιμενικό Σώμα Ραφήνας

4. Αυτοκίνητα του Δήμου

5. Εθελοντές

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

• Τρία θα είναι τα σημεία υποστήριξης των αγωνιζομένων 1. Στο κολυμβητήριο 2. Στο λιμάνι 3. Στη διασταύρωση των οδών Φλέμινγκ και Δημοκρατίας

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

• Στις 8.30 και 9.00 θα υπάρχει αναχώρηση πούλμαν από τη πλατεία Ραφήνας προς το κολυμβητήριο για τους αθλητές που θα προσέλθουν με το ΚΤΕΛ.

ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

• Προπομπός του αγώνα θα είναι ένα αυτοκίνητο με διακριτικά και θα συνοδεύεται με τέσσερις μηχανές, ενώ θα ακολουθεί τους δρομείς μία μηχανή για πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρο και πούλμαν.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

• Όλοι οι τερματίζοντες δρομείς θα παίρνουν μετάλλιο, μπλουζάκι και δίπλωμα ενώ θα ακολουθήσουν βραβεύσεις των πρώτων αθλητριών – αθλητών και κληρώσεις βραβείων και δώρων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

• Τα 1000μ των παιδιών θα γίνει εντός και πέριξ του κολυμβητηρίου με ώρα εκκίνησης 10.10 πμ.

Κατά τον τερματισμό των μικρών φίλων μας, θα δίνεται, μετάλλιο, δίπλωμα και αναμνηστικό μπλουζάκι των αγώνων.

Για τον

Δ.Ο.Π.Α.Π ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Δουβίτσας

6944898900

[email protected]

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα