21.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ρ-Π

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ρ-Π

Όπως είχαμε υποσχεθεί στην ανάρτησή μας ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ επικοινωνήσαμε με τον κο Θανάση Χαλιώτη και την κα Αμαλία Τόκα σχετικά με την παράταξη «Μέτωπο Ψηλά», η οποία, από ακριβείς πληροφορίες μας, ουσιαστικά αντιμετωπίζει πρόβλημα ύπαρξης καθώς έχει παραιτηθεί μεγάλη πλειοψηφία των μελών της, όσο και για το νέο σχήμα που προέκυψε με συνεργασία που υποστηρίζουμε εκ πεποιθήσεως αφού είμαστε θετικοί σε τέτοιες κινήσεις απ’ όποιους χώρους κι αν προέρχονται.

Ο Θανάσης Χαλιώτης μας δήλωσε ότι η νέα κίνηση που γεννήθηκε απ’ την συνεργασία των δύο φορέων (Μέτωπο Ψηλά και Ενεργοί Πολίτες) και στηρίζεται από ενεργούς πολίτες διαφόρων κομματικών πεποιθήσεων, ήταν φυσικό να αποκτήσει έναν νέο τίτλο, οπότε προέκυψε η Συνεργασία Ενεργών Πολιτών Ραφήνας Πικερμίου. Δεν παρέλειψε ωστόσο να μας ενημερώσει ότι το λογότυπο της δημοτικής παράταξης «Μέτωπο Ψηλά» ανήκει στην Αμαλία Τόκα ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Ρ-Π.

Η Αμαλία Τόκα όταν επικοινωνήσαμε μαζί της μας δήλωσε απλά ότι δεν επιθυμεί να κάνει κανένα σχόλιο. «Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντησή της.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα