20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΜΠΑΡΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

20 μήνες μετά την παραίτηση της Δήμητρας Λαμπαρού απ’ το νομικό πρόσωπο του δήμου Μαραθώνα «Τετράπολις» ΜΠΕΛΛΟΣ VS ΛΑΜΠΑΡΟΥ 1-0 ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, που συνδέθηκε με τη παραίτηση του τότε αντιδημάρχου Γιάννη Ζαγάρη και θεωρήθηκε από αρκετούς ως στημένη για να τον αντικαταστήσει, έρχεται σήμερα αν και καθυστερημένα η επιβεβαίωση, με τη κ. Λαμπαρού να αντικαθιστά ένα άλλο αντιδήμαρχο που παραιτήθηκε, το Γιάννη Μπούσουλα.

Σύμπτωση θα μου πείτε! Όπως σύμπτωση είναι ότι κι οι δύο παραιτηθέντες αντιδήμαρχοι εκτός από συνονόματοι (Γιάννηδες) είναι και Μαραθωνίτες, δηλ. απ’ τη δημοτική κοινότητα Μαραθώνα!

Όπως κι αν έχει το ζήτημα η κ. Λαμπαρού φαίνεται ορεξάτη και αποφασισμένη να αναλάβει δυναμικά τα νέα της καθήκοντα στο κρίσιμο τομέα της παιδείας. Με δεδομένης δε της έναρξης της σχολικής χρονιάς η νέα αντιδήμαρχος απευθυνόμενη στους γονείς, τους καλεί σε συνάντηση με σκοπό τη συζήτηση των προβλημάτων και την από κοινού προσπάθεια επίλυσής τους, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην πιο κάτω επιστολή της:    

«Αγαπητοί γονείς, φίλες και φίλοι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα.

Η παραλαβή της Αντιδημαρχίας μου στον Δήμο στα κρίσιμα θέματα Παιδείας, συμπίπτει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για όλους μας να θεμελιώσουμε μια καινούρια σχέση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Συλλόγων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των μαθητών, παρά τις υπάρχουσες κοινωνικές αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες όλων.

Η καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης, η αποκατάσταση των προβλημάτων και η προοπτική αναβάθμισης των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, αποτελούν πρωταρχικό μου μέλημα. Στη γραμμή αυτή επιθυμώ να σας έχω δίπλα μου προκειμένου να εντοπίσουμε τα προβλήματα, να δώσουμε τις προτεραιότητες και να συνδιαμορφώσουμε τις προοπτικές.

Σαν πρώτο βήμα παρακαλώ την Ένωση Γονέων καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων γονέων του Δήμου Μαραθώνα την ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016 στο γραφείο της Ένωσης στο Γυμνάσιο Μαραθώνα να συζητήσουμε για τα προβλήματα, να εξετάσουμε ορισμένες λύσεις και παρεμβάσεις που μπορούν να καρποφορήσουν και να καταγράψουμε τις προσδοκίες σε μια μακροπρόθεσμη βάση.

Θέλω να σας βεβαιώσω ότι είμαι δίπλα σας όχι μόνο δίνοντας λύσεις στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μου, αλλά και σε όλους τους δίκαιους αγώνες σας.

Δήμητρα Λαμπαρού

Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού Μαραθώνα»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα